Shiatsu bij verlies en rouwverwerking

De laatste jaren is gebleken dat ik vanuit mijn eigen persoonlijke ervaringen (mijn beide ouders zijn overleden en ik verloor mijn man), als Shiatsu therapeut cliënten kan ondersteunen en helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Hierbij kan het gaan om een pijnlijke (echt)scheiding of verlies door de dood. 
Dit is geen bewuste keuze van mij geweest, maar het is zo ontstaan. Mensen die hier doorheen gaan, weten mij steeds vaker te vinden.
Ik voel me dankbaar dat ik door mijn eigen rouwproces en de transformatie daarna, nu in staat ben mensen in hun persoonlijke proces te helpen. 
Hierbij zet ik de Shiatsu in om het emotionele proces in goede banen te leiden, de cliënt in zijn of haar kracht te laten komen en in het verdriet te begeleiden op weg naar heling en hernieuwde balans. Ik ben geen psycholoog, ik werk puur vanuit de Shiatsu therapie. Shiatsu helpt enorm bij het verwerken en het later kunnen loslaten van diepe emoties. Na het accepteren van pijn, verdriet en mogelijk ook angst en onzekerheid, is er heling mogelijk. Zo komt er weer ruimte, licht en vertrouwen. 
Elke keer ervaar ik hoe bijzonder het is om mensen te helpen op hun weg.
 
Mocht je hierover vragen hebben, bel of mail me gerust.